Tuesday, August 18, 2009

Projek Celik It(Sek Keb Hakim Teh Kg Pulau Timbul)Bertempat di Sek Keb Hakim Teh Kg Pulau Timbul, Telah diadakan satu Kursus Celik It oleh pelajar-pelajar PJJ UUM kepada murid-murid darjah 5 Sek Keb Hakim Teh.
Program tersebut dijalankan dari pagi sehingga ke tengahari yang melibatkan seramai 30 orang pelajar Darjah 5 Sek Keb Hakim Teh,Kg Pulau Timbul..
Di harap dengan adanya kursus seumpama ini mampu memberi manfaat kepada semua pelajar yang menyertai kursus ini. Bagi pihak wakil penduduk Kg. Saya mengucapkan Terima Kasih tak terhingga kepada Pelajar-pelajar PJJ UUM kerana memilih Sek Keb Hakim Teh sebagai tempat untuk mengadakan program Celik It ini.
Jasa baik anda semua dalam memberi ilmu kepada anak-anak Kg Pulau Timbul terutama sekali hanya Allah yang mampu membalasnya

No comments:

KG PULAU TIMBUL

My photo
TUNJJANG,JITRA, KEDAH, Malaysia
KG PULAU TIMBUL TERLETAK DI DAERAH KUBANG PASU YANG BEGITU SINONIM DIMALAYSIA KERANA DI KUBANG PASU LAH TEMPAT PERDANA MENTERI YANG KE EMPAT IAITU TUN MAHATHIR MOHAMMAD DAN SEKARANG DI AMBIL ALIH OLEH TIMBALAN MENTERI PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI, DATO JOHARI BIN BAHAROM.. BERBALIK KEPADA KG PULAU TIMBUL..KG PULAU TIMBUL MEMPUNYAI JUMLAH RUMAH YANG MELEBIHI 135 BUAH RUMAH DAN SETIAP RUMAH MEMPUNYAI BILANGAN MELEBIHI EMPAT ORANG.. DENGAN DILINGKUNGI KAWASAN SUNGAI DAN SAWAH PADI,KG PULAU TIMBUL TIDAK TERLEPAS DARI ARUS PEMODENAN YANG DIBAWA OLEH KEPIMPINAN DATO SERi NAJIB TUN ABD RAZAK PERDANA MENTERI MALAYSIA KINI..DI KG INI SEGALA KEMUDAHAN DISEDIAKAN OLEH PIHAK KERAJAAN SEPERTI MASJID,DEWAN ORANG RAMAI,SEK KEBANGSAAN HAKIM TEH,KLINIK KESIHATAN DAN BERMACAM LAGI..HAMPIR 70% PENDUDUK KG PULAU TIMBUL TERLIBAT DALAM PERTANIAN YANG BERASAKAN SAWAH PADI..DALAM BLOG KG PULAU TIMBUL INI ADA PELBAGAI CERITA TENTANG KG PULAU TIMBUL.. MOGA DENGAN ADANYA BLOG INI DAPAT MEMBERI MANFAAT KEPADA PENGGUNA DAN JUGAK ANAK@ KG PULAU TIMBUL

"Demi masa, sesungguhnya manusia di dlm kerugian.."


I made this widget at MyFlashFetish.com.