Wednesday, December 31, 2008

Pertandingan Memancing Anjuran Anak2 Muda Kg Pulau TimbulPada 29/12/2008 (1 Muharram 1403 H) Isnin.. Bermula pada pukul 2 petang sehingga pukul 6.00 ptg, Satu Program Pertandingan Memancing Anjuran anak2 muda Kg Pulau Timbul telah diadakan di pintu masuk Kg Pulau Timbul..

Tujuan Program tersebut diadakan bertujuan menjalinkan semangat kerjasama diantara yang tua dan golongan muda.. Malahan pada mesyuarat awal program tersebut hanya mensasarkan penyertaan sekitar 30 ke 40 orang sahaja dan apabila tiba hari pertandingan jumlah penyertaan sangat-sangat memberangsangkan apabila jumlah penyertaan melebihi 100 orang lebih..

Disini ingin saya mengambil kesempatan untuk mengucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga kepada mereka yang memberi sumbangan terutama sekali

AJK PEMUDA UMNO BAHAGIAN
HASMUNI HASSAN
NESAR AHMAD KHAN
HASMEEZAR B HASHIM
GHAZALI HASHIM
SHAHBUDIN
MAJER(B) ZAINI B RAMLI
ZULKIFLI @ MOHD ROS
MANAP KECIK
CIKGU NON


Ribuan terima kasih yang tak terhinga kepada mereka semua kerana sumbangan hadiah dari mereka telah membantu melancarkan majlis tersebut..


Ribuan terima kasih juga kepada mereka kerana sudi hadir dan memeriahkan lagi majlis tersebut diantaranya


Naib Ketua Pemuda Abd Rahman
Setiausaha Pemuda Halim
Ajk Hasmuni
Ajk Nesar
Ajk Budin
Ajk Shafarizam (Pengerusi Zon Tunjan)
Abg Manap


Dan semua yang turut hadir memeriahkan lagi majlis tersebut dengan penuh gemilang..
Walaupun majlis tersebut berlangsung dalam hujan lebat tetapi para peserta pertandingan dan penonton tidak berganjak malahan sangup basah kuyup..Saya mewakili ajk pertandingan mengambil kesempatan kepada semua yang terlibat untuk mengucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga kepada semua..

No comments:

KG PULAU TIMBUL

My photo
TUNJJANG,JITRA, KEDAH, Malaysia
KG PULAU TIMBUL TERLETAK DI DAERAH KUBANG PASU YANG BEGITU SINONIM DIMALAYSIA KERANA DI KUBANG PASU LAH TEMPAT PERDANA MENTERI YANG KE EMPAT IAITU TUN MAHATHIR MOHAMMAD DAN SEKARANG DI AMBIL ALIH OLEH TIMBALAN MENTERI PERTANIAN DAN INDUSTRI ASAS TANI, DATO JOHARI BIN BAHAROM.. BERBALIK KEPADA KG PULAU TIMBUL..KG PULAU TIMBUL MEMPUNYAI JUMLAH RUMAH YANG MELEBIHI 135 BUAH RUMAH DAN SETIAP RUMAH MEMPUNYAI BILANGAN MELEBIHI EMPAT ORANG.. DENGAN DILINGKUNGI KAWASAN SUNGAI DAN SAWAH PADI,KG PULAU TIMBUL TIDAK TERLEPAS DARI ARUS PEMODENAN YANG DIBAWA OLEH KEPIMPINAN DATO SERi NAJIB TUN ABD RAZAK PERDANA MENTERI MALAYSIA KINI..DI KG INI SEGALA KEMUDAHAN DISEDIAKAN OLEH PIHAK KERAJAAN SEPERTI MASJID,DEWAN ORANG RAMAI,SEK KEBANGSAAN HAKIM TEH,KLINIK KESIHATAN DAN BERMACAM LAGI..HAMPIR 70% PENDUDUK KG PULAU TIMBUL TERLIBAT DALAM PERTANIAN YANG BERASAKAN SAWAH PADI..DALAM BLOG KG PULAU TIMBUL INI ADA PELBAGAI CERITA TENTANG KG PULAU TIMBUL.. MOGA DENGAN ADANYA BLOG INI DAPAT MEMBERI MANFAAT KEPADA PENGGUNA DAN JUGAK ANAK@ KG PULAU TIMBUL

"Demi masa, sesungguhnya manusia di dlm kerugian.."


I made this widget at MyFlashFetish.com.